Over ons

Relevant blijven in een steeds veranderende wereld

De vrije ruimte

Green Valley werd in 1998 in Delft opgericht door pas afgestudeerde IT-ers met innovatieve ideeën op het gebied van (destijds nog jonge) website technologie. Sinds die tijd zijn we doorgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn: een groep van 60 enthousiaste mensen met een breed software portfolio op het gebied van communicatie, e-diensten en digitaal werken dat door zo’n 150 (semi)overheidsorganisaties wordt gebruikt.

Bij Green Valley hebben wij de overtuiging dat onze klanten gebaat zijn bij één suite die bestaat uit gespecialiseerde componenten die goed zijn in wat ze doen, zelfstandig kunnen werken en tegelijkertijd als één geheel samenwerken. We bieden open koppelvlakken naar andere systemen en werken in uw belang samen met andere leveranciers om een werkbare situatie op te leveren. Als u ervoor kiest om een combinatie van onze applicaties af te nemen, bieden we wat betreft de onderlinge integratie uiteraard complete ontzorging. Wij onderscheiden ons hiermee in de markt en zetten we een volgende generatie software neer.

“De vrije ruimte” betekent voor ons:

 • Hoogwaardige functionaliteit. Elke component van de oplossing biedt hoogwaardige functionaliteit. Wij willen dat onze software u de ruimte biedt om uw werk goed te doen.
 • Integraliteit. De oplossing werkt als één geheel. Het integreren en koppelen van de componenten is onze verant¬woor¬delijkheid. U wordt niet tussen verschillende leveranciers heen-en-weer gestuurd, maar krijgt gewoon een werkende oplossing. U zit niet vast, maar u kunt bewegen.
 • Technische flexibiliteit bij implementatie en updates. Er is geen noodzaak om de implemen¬tatie als een ingrijpende “big-bang” uit te voeren. Elke component kan apart worden geïnstalleerd, getest en vrijgegeven in een bedrijfsmatig verantwoord tempo. U hebt de regie over de invoering van veranderingen in uw organisatie.
 • Organisatorische flexibiliteit. Wij werken vanuit de overtuiging dat u voor onze oplossing kiest omdat u deze het beste vindt, niet omdat u nou eenmaal aan ons vastzit. U kunt bepaalde componenten eruit halen en vervangen door componenten van derden terwijl de “blijvende” componenten van onze oplossing gewoon prima door blijven werken. Dat biedt u de keuzevrijheid die u nodig hebt om te doen wat u nodig vindt.

Wij zijn Green Valley. Wij stellen ‘De vrije ruimte’ voor.

 

Onze mensen

Werken bij Green Valley betekent dat geen dag hetzelfde is. Met efficiency en humor maken wij onze dag. Onze collega’s zijn er voor u, onze klanten. Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken en wat wij bieden? Maak dan kennis met onze mensen!

 • Noraly ­van der Hulst-Oonk Interaction designer
  Achter elke man staat een sterke vrouw "Achter elke man staat een sterke vrouw" gaat bij Green Valley niet op, want vrouwen zijn in de minderheid. Dat heeft mij nooit gestoord, werken tussen de mannen bevalt me namelijk prima.

  Ik werk in het development team als Front-end developer, waar ik alles van een mooie front-end mag voorzien.
 • Justine ­van Rooij Business Development Manager
  Aandacht voor de gebruiker Met een passie voor mensen en techniek klanten enthousiasmeren en meenemen. Veel aandacht voor de gebruiker die tenslotte dagelijks met onze software werkt. Mijn focus ligt op de producten klantcontact en zaakgericht werken. De ontwikkelingen zijn boeiend en beloven nog vele verbeteringen om aan te sluiten op onze huidige samenleving. Wat gaat de technologie ‘Toegevoegde Realiteit‘ ons bijvoorbeeld brengen?
 • Alexander ­Scheek Business Development manager
  "do or do not, there is no try!" Als Business Development Manager in het domein van de lokale overheid houd ik mij bezig met de vertaling van enerzijds de ontwikkelingen binnen dit domein en anderzijds de behoeften van onze klanten naar onze digitale oplossingen en dienstverlening. Als getogen Rotterdammer geloof ik in een "met de voeten in de klei" mentaliteit. Geen woorden maar daden! Zo ga ik iedere dag samen met onze klanten aan de slag.
 • Willem ­den Boer Directeur Delivery
  Elke dag enthousiast aan de slag. Ik ben verantwoordelijk voor consultancy en support. Na 25 jaar bij Roxit gewerkt te hebben zet ik mij nu in om samen met de consultants en supportmedewerkers te werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening.
  Ik vind het inspirerend om het werk zo te organiseren dat mijn collega's kunnen doen waar ze goed in zijn en zich verder kunnen ontwikkelen. En daarmee kunnen we de klant weer goed ondersteunen!
 • Atinc ­Gungor Accountmanager
  Het primaire aanspreekpunt voor mijn klantenportfolio Als het gaat om sales, vragen en of wensen m.b.t. onze software. Mijn portfolio bestaat uit klanten binnen de rijksoverheid, woningcorporaties en lokale overheid. Buiten een gedegen klantenrelatie ben ik vanuit deze rol verantwoordelijk voor aansturing van de projectteams en commercie.
 • Bob ­van der Horst Directeur Sales & Marketing
  Ik ben bijzonder trots op de ontwikkeling die wij doormaken. Bij Green Valley ben ik verantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten. Dat doe ik met een team van mensen: sales managers, een afdeling sales binnendienst en een aantal ‘customer managers’, ieder verantwoordelijk voor de totale dienstverlening aan een set aan bestaande klanten.

Gebruikersplatform

Green Valley is een vooruitstrevend, dynamisch en open bedrijf. Wij gaan voor een tevreden klant en focussen op oplossingen die werken. De input van onze klanten is van groot belang om een product te blijven leveren dat aansluit op de vragen uit de markt. Om mee te denken over de producten en diensten van Green Valley is er het Gebruikersplatform.

Wat doet het Gebruikersplatform?

Het Gebruikersplatform biedt een klankbord bij de ontwikkeling van onze verschillende producten en diensten. Het delen van ervaring, kennis, expertise en best practices zijn een belangrijk speerpunt. De adviezen van het Gebruikerplatform worden gebruikt bij de doorontwikkeling van de producten en diensten van Green Valley.

Onze zusterbedrijven

We vormen als Green Valley met onze zusterbedrijven Roxit en Crotec een combinatie genaamd de Roxit Groep. Gezamenlijk zetten wij ons in om de informatievoorziening bij de overheid te professionaliseren, te innoveren en open te maken. Ieder bedrijf heeft zijn eigen focus en specialisatie maar met elkaar bieden we een samenhangend portfolio. Daarbij staat voor ons de keuzevrijheid van de klant centraal: geen gedwongen winkelnering, maar vrijheid om te kiezen. Daarom is het thema “de vrije ruimte” leidend voor alle bedrijven in de groep.

 

Roxitlogo Greenvalley logo Crotec logo
Aanmelden nieuwsbrief
Top