Zoetermeer

Open sollicitatie

Green Valley is altijd op zoek naar mensen om ons team te versterken. Voel jij je thuis in een omgeving waar je mee kan bouwen aan ons eigen CMS en Zaaksyteem? Heb je interesse, stuur dan vrijblijvend jouw sollicitatie.

Wie zijn wij?

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen. Green Valley  is een leuke en informele organisatie met zo'n 40 medewerkers die allemaal vanuit hun eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei.

Green Valley biedt jou

  • Een prettige informele werksfeer
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gezondheidsbeleid, zoals korting op de sportschool en een fruitmand

Jij biedt ons

Staat jouw vacature er niet bij, en wil je bij ons werken. Dan horen wij graag van jou. Bij Green Valley zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan. Wij hebben Java developers, webdevelopers, testers, consultants en trainers in dienst. Onze stafafdelingen finance, systeembeheer, P&O en marketing en communicatie zoeken soms ook nieuwe collega’s. Onze sales medewerkers zijn veel bij onze klanten evenals onze projectleiders. Onze customer care afdeling zorgt voor het beheer van de klanten. Genoeg mogelijkheden om een gesprek aan te gaan.

Hoe linken we?

Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Anne Hendriks via solliciteren@greenvalley.nl of gebruik de knop 'solliciteer direct'.
Leg uit welke functie je wenst, dan kijken wij samen naar een passende functie binnen Green Valley. Heb je nog vragen, bel dan onze Recruiter Anne op t. 015 25 11 000.

Heb je meer een achtergrond in .NET, dan kan je ook eens kijken bij onze collega's van Roxit.

Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Neem contact op

Anne Hendriks
Recruiter
recruitment@roxit.nl

Anne Hendriks Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top